Роль туризму в просторовій організації міст - Музиченко-Козловська, О. В. (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
Означено поняття “туристичний простір”. Визначено види та властивості туристичного простору. З’ясовано функції та роль туристичної діяльності у просторовій організації соціально-економічних систем, зокрема міст. Determination of concept “tourist space”. Certainly kinds and properties of tourist space. Functions and role of tourist activity are found out in spatial organization of the socioeconomic systems, in particular bridge.
A role of tourism is in spatial organization of cities
Keywords: туристичний простір; функція туризму; туристичний регіон; просторова організація туризму; tourist space; function of tourism; tourist region; spatial organization of tourism