Площа Міцкевича. - Шишка, Олександр Володимирович (My University, 1986)
Площа Міцкевича. В центрі площі стоїть пам'ятник поету.
Keywords: Львів, середмістя, площа Міцкевича, пам'ятник Адаму Міцкевичу, Адам Міцкевич.