Математичне моделювання систем дугового зварювання з дрібнокрапельним переносом металу - Жерносєков, А. М.; Сидорець, В. М. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2009)
На основі математичної моделі системи “джерело живлення – дуга з плавким електродом” та визначеної системи диференціальних рівнянь керованих величин процесу знайдено передавальні функції систем та побудовані структурні схеми, що відображають взаємні зв’язки між елементами. The transfer functions and flowcharts that represent the interconnection among the parts have been developed on base of the mathematical model of “power source – consumable electrode arc” system and its differential equations.