Метрологічна перевірка шунтів високої точності з номінальним значенням опору не кратним 10n - Степаняк, М. В.; Степаняк, М. М. (Видавництво Львівської політехніки, 2016)
Розглядається метод підвищення точності та розширення діапазону вимірювань за рахунок зниження нижньої границі, який придатний, зокрема, для перевірки шунтів з малими значеннями опору з номіналами, не кратними 10n. A method for increasing the accuracy and expanding the measurement range by reducing the lower limit suitable particularly for checking shunts with low resistance with nominal values not divisible by 10n has been considered.
Keywords: перевірка шунтів; міра електричного опору; вимірювання електричного опору номіналом; не кратним 10n; verification shunts; electrical resistance measure; measuring electrical resistance with the nominal values not divisible by 10n