З досвіду впровадження відкритих онлайн-ресурсів в дистанційну форму навчання - Возна, Інга; Шаповалов, Сергій (Видавництво Львівської політехніки, 2015)
The purpose of research – to use open sources in education. Presents the advantages and peculiarities of this approach. Conclusions are made.
Keywords: відкриті онлайн-ресурси; Open Course Ware Consortium; http://ocw.sumdu.edu.ua; навчально-науковий процес; СумДУ