Реологічні властивості суміші поліамід-полівінілпіролідон - Левицький, В. Є.; Тарнавський, А. Б. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2003)
Досліджено реологічні властивості суміші ПА-6/66 — полівінілпіролідон. Встановлено вплив вологи на показник текучості розплаву (ПТР) суміші. Виявлено екстремальну залежність ПТР від вмісту ПВП в суміші. Moldable properties of PA-6/66 mixture polyvinyl pyrrolidone have been investigated. Moisture influence on mixture molten mass fluidity index have been determined. Extreme dependence of molten mass fluidity index from polyvinyl pyrrolidone in the mixture has been determined.