Чинники, які впливають на ефективність інвестування і послідовність їх аналізу - Князь, С. В. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2001)
Аналізуються чинники, які впливають на ефективність інвестування. Запропоновано і обґрунтовано класифікацію цих чинників і схему послідовності їх аналізу в процесі реалізації інвестицій. The article analyses the factors, which influence upon effective of investments. Autor offers categorization of these factors, as well as scheme of consequent their analysis in process of tacing the investment decisions.