Аналіз впливу динамічних параметрів робочого середовища на характер руху контейнера вібраційної машини - Боровець, В. М.; Шенбор, В. С. (Видавництво Львівської політехніки, 2010)
Розглянуто вплив динамічних параметрів робочого середовища у вібраційній машині на процес обробки з метою інтенсифікації технологічного процесу. Встановлено чинники впливу середовища на процес роботи вібраціїної машини та здійснено аналіз і розрахунок параметрів. In this work influence of dynamic parameters of working environment is considered in an oscillation machine on the process of treatment with the purpose of intensification of technological process. The factors of influence of environment are set on the process of work of oscillation machine and an analysis and calculation of parameters is conducted.