Дослідження усталених режимів трансформаторних агрегатів для оцінки рівня струмів виткових коротких замикань - Лисяк, Г.; Маліновський, А.; Зубрицький, М. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2001)
У статті описано моделювання з використанням методу симетричних складових усталених режимів виткових коротких замикань трифазного двотрансформаторного агрегату для оцінки рівня струмів при різних схемах з’єднання його обвиток. In the article modeling steady state of faults between turns in three phase two transformer block for current level evaluation due to its winding connection using symmetrical component approach is given.