Піксельне комплексування даних на основі локальної кореляції у системах дистанційного зондування - Прудиус, І. Н.; Лазько, Л. В.; Семенов, С. О. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2007)
Здійснено аналіз можливості застосування локальної кореляції на піксельному рівні комплексування даних з метою підвищення ефективності роботи методу комплексування інформації на піксельному рівні. In present paper there was done analysis of possibility to use local correlation at pixel level data fusion in order to increase effectiveness of information fusion method.
Keywords: комплексування; кореляція; зондування