Могила Станіслава Шаховського та родини Бехонських. - Шишка, Олександр Володимирович (My University, 1986)
Могила родини Бехонських. Поховані: Войцех Бехонський (1839-31.12.1926) — правник, учасник Січневого повстання 1863 р., державний діяч. Каміла Бехонська з Левіцьких (1849-1927). Станіслав Шаховський (пом. 18.08.1906) — професор права, учасник Січневого повстання 1863/64 рр. На першій світлині частина надгробку — плита з інскрипцією про померлих і фрагмент постаменту. На другій світлині — постамент з інскрипцією про покійного, увінчаний хрестом з терновим вінком. У підніжжі хреста — скульптура сови.
Keywords: Львів, Личаківський цвинтар, правники, політики, учасники Січневого повстання 1963 р., Войцех Бехонський, Wojciech Bechoński, Каміла Бехонська з Левіцьких, Kamila Behońska z Lewickich, Станіслав Шаховський, Stanisław Szachowski, надгробок, могила.