Фізико-механічні властивості композитів на основі поліаміду та модифікованогополістиролу - Моравський, В. С.; Тарнавський, А. Б.; Левицький, В. Є. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2008)
Досліджено фізико-механічні властивості сумішей на основі полікапраміду і модифікованих полівінілпіролідоном відходів пінополістиролу. Встановлено вплив вологи і модифікованого пінополістиролу на межу пластичності, границю міцності за розриву і відносне видовження. Physical-mechanical properties of mixtures on the basis of polycaproamide and foam polystyrene modified by polyvinylpirrolidon are investigated. The influence of moisture and modified foam polystyrene on the limit of plasticity, the limit of durability at the break and relative dongation is determined.