Дослідження гідрогеохімічних показників підземної гідросфери західних регіонів України на вміст мікроелементів - Рудько, Г. І.; Мацієвська, О. О. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2009)
Представлено результати дослідження вмісту мікроелементів у підземних водах західних регіонів України на прикладі Львівської та Івано-Франківської областей. Показано вплив концентрації аніонів йоду та фтору в питній воді на стан здоров’я населення. In the article the presented results of research of content of microelements are in the underwater of western regions of Ukraine on the example of the Lviv and Ivano-Frankivsk areas. Influence of concentration of anions of iodine and fluorine is rotined in a drinking-water on a health population.
Keywords: вміст мікроелементів; підземні води; content of microelements; underwater