Перспективи розвитку і впровадження нанотехнологій у поліграфічне виробництво - Запоточний, В.; Лотошинська, Н. (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
Проаналізовано основні галузі застосування нанотехнологій у поліграфічному виробництві, зокрема проаналізовано дані, що стосуються використання наносистем і наноматеріалів у поліграфічній і пакувальних галузях. Зазначено важливу роль досягнень в галузі друкарської електроніки для сучасної мікро- і наноелектроніки. In this article were analysed basic industries of application of nanotechnologies in polydiene production, the analysis of data, which touches the use of the nanosystems and nanomaterials in polydiene and packing industries, is conducted in particular. The important role of achievements is marked in area of printed electronics for modern mikro- and nanoelectronics.
Keywords: нанотехнологія; наноматеріал; нанотекст; nanotechnology; nanomaterials; nanotekst