Формування національної свідомості як важливого чинника патріотизму у майбутніх працівників правоохоронних органів України - Ряшко, О. В.; Ряшко, В. І. (Видавництво Львівської політехніки, 2015)
Розглянуто актуальні проблеми формування національної самосвідомості як важливого чинника патріотизму студентів і курсантів ВНЗ України, майбутніх працівників правоохоронних органів, на яких держава і суспільство покладатиме відповідальність щодо забезпечення стабільного правопорядку і громадської безпеки, захист конституційних прав і свобод громадян України. Рассмотрено актуальные проблемы формирования национального самосознания как важного фактора патриотизма студентов и курсантов вузов Украины, будущих работников правоохранительных органов, на которых государство и общество накладывают ответственность за обеспечение стабильного правопорядка и общественной безопасности, защиты конституционных прав и свобод граждан Украины. The actual problems of national self-awareness forming as an important factor of patriotism in the future students and cadets of higher education institutions of Ukraine are considered. The future law enforcement officers, on whom the state and society will put the responsibility for providing stable public order and public safety, the protection of constitutional rights and freedoms of the citizens of Ukraine.
Формирования национального самосознания как важного фактора патриотизма у будущих работников правоохранительных органовУкраины
The formation of national self-awareness as an important factor of patriotism in the future workers of law enforcement agencies
Keywords: держава; суспільство; патріотизм; свідомість; духовність; національна самосвідомість; гідність; правоохоронці; студенти; курсанти; вищий навчальний заклад (ВНЗ); государство; общество; патриотизм; сознание; духовность; национальное сознание; достоинство; правохранители; студенты; курсанты; высшее учебное заведение (ВУЗ); state; society; patriotism; awareness; national self-awareness; dignity; law enforcement officers; students; cadets; higher education institution