Системний аналіз двоперіодної ритміки й обґрунтування моделі та статистичного опрацювання в разі різномасштабності періодів - Дедів, Л.; Драґан, Я. (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Розглянуто стаціонарну нелінійну осесиметричну задачу теплопровідності для термочутливого шару, який нагрівається внутрішніми джерелами тепла і тепловим потоком. Отримано аналітичний розв’язок цієї задачі та виконано числовий аналіз для заданої залежності коефіцієнта теплопровідності матеріалу шару від температури. The steady state nonlinear axially symmetric problem of thermal conduction for the heat sensitive layer, which heats at internal thermal source and heat flow, has been considered. The analytical solution for this problem has been obtained and the numerical analysis for the given dependence of the layer substance thermal conductivity on the temperature has been conducted.
Keywords: температура; теплопровідність; стаціонарна; ізотропний; тепловий потік; термочутливий; осесиметрична; temperature; thermal conduction; steady state; isotropic; heat flow; heat sensitive; axially symmetric