Використання технологій розподілених ГІС для екологічно безпечного управління земельними ресурсами - Дроздівський, Олег; Старовойт, Тетяна; Drozdivskiy, Oleg; Starovoit, Tania (Видавництво Львівської політехніки, 2019)
У статті розглянуто питання використання розподілених геоінформаційних систем з метою покращення екологічно-безпечного управління земельними ресурсами.

The article discusses the use of distributed GIS to improve the environment-friendly land management.
«The use of distributed GIS technologies for environmentally safe management of land resources»
Keywords: розподілені ГІС; веб-ГІС; відкриті дані; екологобезпечне управління земельними ресурсами; distributed GIS; Web GIS; open data; image library; ecologically safe land management; 528.18