Інноваційний розвиток підприємств як причина утворення інфляційного процесу і морального зношення основних засобів - Скворцов, І. Б.; Гринаш, Л. П. (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Досліджено, що причиною виникненням інфляційного процесу, який може перерости в кризу фондового ринку та моральне зношення основних засобів, є неправильний розвиток інноваційної діяльності підприємств. Для усунення цих негативних тенденцій пропонується метод узгодженого планування і регулювання цих процесів. It is explored, that by a reason by the origin of inflationary process which can outgrow in the crisis of fund market, and wrong development of innovative activity of enterprises is the moral wear of basic facilities. For the removal of these negative tendencies the method of the concerted planning and adjusting of these processes is offered.
Innovative development of enterprise as a cause of inflation and formation of moral wearing fixed assets
Keywords: інноваційний розвиток; моральний знос; інфляція; ефективність; іnnovative development; depreciation; inflation and efficiency