Різницево-адаптивна система з передаванням базового відліку та генератором часових позначок - Шигера, І. (Видавництво Державного університету “Львівська політехніка”, 2000)
Описана різницево-адаптивна система з передаванням базового відліку. Отримані вирази для оцінки необхідної швидкості передавання інформації. Описана разностно-адаптивная система с передачей базового отсчета. Получены выражения для оценки требуемой скорости передачи информации. The difference adaptive system with transmission basis marking is investigated in this paper. The data rate estimation expression for is found.