Проблеми залучення інвестицій у житлове будівництво - Пшик, О. О. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2003)
Досліджеиио законодавчу базу України щодо інвестиційної політики. Проаналізовано правовий аспект залучення іноземних інвестицій в економіку України. Висвітлено проблеми, які перешкоджають іноземному інвестуванню в житлове будівництво. It was researched Ukrainian law in the sphere of investment and analysed problems of the enlisting foreign investment in the Ukrainian economy. The elucidated problem as a barrier of the foreign investments in the building has been considered.