Управлінські впливи системи внутрішнього забезпечення якості в закладах вищої освіти - Бобало, Юрій Ярославович (My University, 2019)
На підставі аналізу відхилень інформаційних параметрів про стан складових функцій якості від їх нормативних значень сформовано управлінські впливи, які ліквідують вказані відхилення. У роботі подано механізми реалізації цих управлінських впливів, що дозволило синтезувати замкнуту систему керування по кожній складовій функції якості. Також запропоновано порядок знаходження числового значення функції якості освітньої діяльності та якості вищої освіти.
Keywords: якість вищої освіти; система внутрішнього забезпечення якості вищої освіти; заклади вищої освіти; інформаційні параметри; управлінські впливи; нормативні документи; 378.1