Забезпечення ефективного регулювання страхового ринку України в контексті його сталого розвитку та зростання - Добош, Н. М. (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
Висвітлено та проаналізовано основні проблеми державного регулювання ринку страхових послуг України, узагальнено основні чинники, які визначали його становлення та розвиток, запропоновано шляхи його вдосконалення. Проведене дослідження дало змогу зробити висновки щодо забезпечення ефективної системи регулювання ринку страхування в Україні. The article describes and analyzes the main problems of state regulation of insurance market of Ukraine, summarized the key factors that determined its formation and development, the ways to improve it. The research allowed to make a number of conclusions to ensure the effective regulation of insurance market in Ukraine.
Ensuring effective regulation of Ukrainian insurance market in the context of its sustainable development and growth
Keywords: державне регулювання; страхова діяльність; методи державного регулювання; нормативно-правове забезпечення; state regulation; insurance activities; methods of state regulation; legal software