Застосування діаграми Вороного для обчислення геометричних параметрів деталей - Вельган, Роман; Мушеник, Петро (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2005)
Розглянуто метод для перетворення середньої осі для простих наборів двовимірних даних. Результатом роботи є швидкий і стійкий алгоритм для розрахунку відстаней між гранями деталі. Рассматривается метод реализации преобразования средней оси для простых наборов двумерных данных. Представлены результаты работы алгоритма для быстрого и надёжного вычисления расстояний между гранями детали. A method for two-dimensional medial axis transformation of simple data sets is considered. The results of a quick and robust algorithm for distance estimation between object edges are presented.