Деякі аспекти управління процесом розвитку творчої особистості - Швай, Роксоляна Іванівна (Бадікова Н. О., 2015)
Образ, що виступає у ролі імпресингу, може стимулювати творчий процес. Застосування педагогіки творчості у навчальному процесі сприяє розвитку образного мислення, пошуковій активності.