Стохастичне розпаралелювання програм - Кравець, П. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2005)
Запропоновано новий принцип стохастичного розпаралелювання програм, який базується на концепціях валентності даних та валідності команд.

It is offered a new principle of a stochastic parallelizing of the programs which is based on concepts of data valency and commands validation.
Keywords: 004.272.2