Особливості задачі ієрархічного трасування в об'єктно-орієнтованому програмуванні - Мельник, Р.; Коротєєва, Т. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2002)
Розглянуто задачу трасування схем на основі модифікації хвильових процесів та декомпозиційного підходу до простору пошуку розв'язку. Наведено класи об'ектно-орієнтованого програмування для створення відкритої програмної системи.

The global routing problem for circuits on the base of modification wave processes and multilevel decomposition is considered. Some classes for the object oriented programming to create the open software system are presented.
Keywords: 621.382