Алгоритм початкового пакування програмованих логічних матриць на основі оптимального згортання схем - Базилевич, Р. П.; Рибак, О. Г. (Видавництво Державного університету «Львівська політехніка», 2000)
Розроблено нові конструктивні алгоритми пакування програмованих логічних матриць на основі методу оптимального згортаня схеми. Експерименти підтвердили ефективність запропонованого підходу, як з точки якості отриманих розв’язків так і обчислювальних затрат.