Архітектура та особливості інформаційних ресурсів відкритих систем - Берко, А. Ю. (Видавництво Львівської політехніки, 2010)
Розглянуто питання класифікації та аналізу складу, змісту і способів побудови інформаційних ресурсів відкритих систем. Запропоновано загальну типову структуру та базові архітектурні принципи організації даних у відкритих інформаційних системах. This article examine issue of classification and analysis of content, matter and methods of open systems information resources construction. Generalized typical structure and basic architectural principles of data organization in open information systems were proposed.
Keywords: відкриті системи; інформаційні ресурси; дані; контент; open systems; information resources; data; content