Стратегічний план розвитку міста: проблема в розробленні та реалізації - Карий, О. І. (Видавництво Львівської політехніки, 2010)
Наведено результати опитування службовців органів місцевого самоврядування та експертів у сфері стратегічного планування розвитку міст щодо потреби у стратегічному плані розвитку міста. Проаналізовано специфіку потреб у стратегічному плані розвитку міста різних зацікавлених сторін, а також визначено ключові для реалізації стратегічного плану розвитку міста зацікавлені сторони. The results of questioning of city local self-government employees and experts in the sphere of city development strategic planning about the necessity of a city development strategic plan are presented in the article. The specifics of necessities in strategic plan of city development for different groups of the stakeholders is analyzed, as well as the key stakeholders for the realizations of strategic plan of city development are identified.
Keywords: потреба; стратегічний план; розвиток міста; necessity; strategic plan; city development