Застосування шахтних горілих порід Львівсько-Волинського вугільного басейну для влаштування дорожніх одягів - Мовчан, М. І. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2002)
Викладені результати досліджень шахтних горілих порід Львівсько-Волинського вугільного басейну з метою застосування їх у дорожньому будівництві. Наведено хіміко-мінералогічний склад, фізико-механічні характеристики й деформативні властивості горілих порід. За матеріалами лабораторних досліджень і польових випробувань дослідних ділянок розроблено рекомендації щодо використання шахтних горілих порід при влаштуванні дорожніх одягів.