Брестський мир в історії становлення Української державності - Дещинський, Л. Є. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2001)
Розглянуто значення Брестського мирного договору для становлення української державності та її міжнародного визнання. The paper elucidates the significance of the Brest Peace Treaty for the Ukrainian statehood end its international recognition.