Організаційно-економічні засади прискорення інноваційних процесів у промисловості України - Петрович, Й. М. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2008)
Зроблено спробу проаналізувати вплив сукупності факторів організаційного та економічного спрямування, які гальмують розвиток інноваційних процесів у промисловості України, а також висвітлити основні концептуальні підходи щодо прискорення інноваційних процесів за допомогою використання потенційних резервів, пов’язаних із організуванням раціонального використання внутрішніх ресурсів та удосконалення чинної системи управління економікою. An attempt to analyses influence of aggregate of factors of organizational and economic direction, which brake development of innovative processes in industry of Ukraine, and also light up basic conceptual approaches in relation to their acceleration of innovative processes by drawing on potential reserves, internal resources related to the organizational rational use by a management and improvement of operating control the system by an economy is done.
Keywords: процеси; прискорення; інновації; пріоритети; мотивація; управління; processes; accelerations; innovations; priorities; motivation; management