Модель розрахунку змінного складу газоподібного палива - Брунеткин, О. І.; Максимов, М. В. (Видавництво Львівської політехніки, 2018)
Розроблено метод рішення і алгоритм, що дозволяють визначати склад і ентальпію газоподібного пального в процесі його спалювання в повітрі. Показана стійкість вирішення такого завдання. Шляхом вирішення прямої і зворотної задач показана адекватність отриманого результату вихідним даним.
Keywords: склад пального змінного складу; склад продуктів згоряння; алгоритм рішення; 662.611.2; 662.613.5