Матричні інтегральні рівняння та диференціальні системи з мірами - Стасюк, М.; Тадій, Р. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2006)
Встановлено властивості некласичного інтеграла Рімана-Стільтьєса. на основі яких досліджуються лінійні матричні інтегральні рівняння та відповідні системи диференціальних рівнянь з мірами. Set properties of nonclassical integral of Riemann-Stieltjes, on the basis of which the linear matrix integral equations and corresponding systems of the difierential equations with measures are investigated.
Matrix integral equations and systems with measures
Keywords: лінійні матричні рівняння з мірами; інтеграл Рімана-Стільтьєса; linear matrix equations with measures; integral Riemann-Stieltjes