Моделювання профілів деформації поверхневих шарів монокристалів - Кравець, В. І.; Пилипів, В. М. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2000)
The paper considers the Takagi differential equations for simulating the deformation profiles of the surface layers of monocrystals applying the dynamic theory of X-rays waves scattering. The correspondent correlation of the calculated theoretical models with experimental curves of the diffraction reflection has been obtained. Розглянуто використання диференціальних рівнянь Такагі для моделювання профілів деформації поверхневих шарів монокристалів на основі динамічної теорії розсіювання рентгенівських хвиль. Отримано відповідну кореляцію розрахованих теоретичних моделей із експериментальними кривими дифракційного відбивання.