До питання реалізації способів визначення та усунення дії аномальної вертикальної рефракції. - Мороз, О. (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Предложен способ определения и учета аномальной вертикальной рефракции в период температурной стратификации атмосферы. The method of determination and registration of the anomalous vertical refraction at the period of the atmosphere temperature stratifification.