Основні помилки розробників термінологічних стандартів (на прикладі проектів ДСТУ) - Рицар, Богдан; Микульчик, Роман (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2006)
На прикладі надісланих до ТК 19 протягом 2005-2006 рр. проектів ДСТУ проаналізовано найхарактерніші помилки розробників стандартів на терміни й визначення понять та запропоновано шляхи їх уникнення.

The paper deals with terminology standards projects, examined in 2005-2006 and analyses the most common mistakes of terms and definitions standards developers and proposes to avoid them.
Keywords: 001.4; 006.1; 006.354; 006.72