Проблеми формування дивідендної політики акціонерного товариства - Гладунов, О. В.; Дейнега, О. В. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2001)
Розглянуто основні підходи до формування дивідендної політики акціонерного товариства. Проаналізовано основні напрямки фінансових потоків акціонерного товариства та запропоновано базову схему алгоритму розробки економіко-математичної моделі дивідендної політики. The given abstract considers main components of informative logistic flows; defines a role of commercial information in their formation at an enterprise; the author classifies types of commercial information; the criteria are grounded that affect the quality of commercial information within a logistic system