Спосіб виконання кількох потоків команд на одному динамічно реконфігурованому процесорному ядрі - Березовський, М. О. (Національний університет “Львівська політехніка”, 2013)
Описано спосіб підвищення продуктивності мікропроцесора з динамічно реконфігурованим ядром під час роботи у багатозадачному середовищі за допомогою розподілу апаратних ресурсів такого ядра на кілька віртуальних процесорних ядер безпосередньо під час виконання програм. Вказаний спосіб може бути використаний у багатозадачних системах, зокрема в системах реального часу. Described way to improve performance microprocessor with a dynamically reconfigurable core for multitasking environment by distributing hardware resources of such core into several virtual CPU cores directly during program execution. This way can be applied with multi-tasking systems, including real-time systems.
Keywords: паралельне виконання; динамічно реконфігуроване ядро; parallel execution; dynamically reconfigurable core