Аналіз плоских частотно -компенсаційних антенних решіток - Коваль, Богдан; Самсонюк, Олег (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2001)
Проведений аналіз основних характеристик плоских частотно-компенсаційних антенних решіток (ЧКАР). Отримані прості аналітичні залежності для рівня бокових пелюстків та ширини головного пелюстка діаграми спрямованості плоских ЧКАР. The analysis of basic characteristics of planar Frequency-Compensating Antenna Arrays (FCAA) is done. The simple analytical estimates of peak sidelobe level and pattern main lobe width of planar FCAA are obtained.