Наукова, міжнародна та громадська діяльність Товариства у 2020 р. - Тревого, І.; Четверіков, Б.; Trevoho, I.; Chetverikov, B. (Видавництво Львівської політехніки, 2021)
Наведено основні результати діяльності Громадської спілки “Українське товариство геодезії і картографії” (ГС “УТГК”) і Західного геодезичного товариства (ЗГТ) УТГК у 2020 р. в складних умовах пандемії Covid-19. Висвітлено активні дії Товариства на захист геодезичної галузі країни; співпрацю із урядовими установами і відомствами, передусім із Держкадастром; із виробничими і громадськими організаціями; потужну підготовку до ювілейної МНТК “Геофорум 2020” і підтримку інших наукових форумів; оновлені ділові контакти з FIG i CLGE; підвищення фахового рівня журналу Товариства; відзначення важливих подій у житті країни, галузі, колективів і кращих фахівців тощо.

The main results of the activities of the Public Union “Ukrainian Society of Geodesy and Cartography” (PU “USGC”) and the Western Geodetic Society (WGS) USGC in 2020 in the difficult conditions of the pandemic “Covid-19” are presented. The active actions of the Society for the protection of the geodetic industry of the countries are highlighted; cooperation with government agencies and information, especially with the State Cadastre; with production and public organizations; strong preparation for the anniversary ISTC “Geoforum 2020” and support for other scientific forums; updated business contacts with FIG and CLGE; raising the professional level of the Company’s journal; celebrating important divisions in the life of countries, industries, teams and the best professionals.
Scientific, international and public activities of the Society in 2020
Keywords: МНТК; фаховий наукометричний журнал; монографія; захист інтересів у галузі; ГС “УТГК”; ЗГТ УТГК; меморандум; громадська рада; ISTC; professional scientometric journal; monograph; protection of interests in the field; PU “USGC”; WGS USGC; memorandum; public council; 528.4