Ефективність монетарної та валютної політики україни в умовах економічного зростання - Корнєєва, Ю. В. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2008)
Досліджується аналіз ефективності роботи монетарної та валютної політики в Україні, а саме: доцільність використання фактично режиму фіксованого валютного курсу у поєднанні з політикою монетарної експансії. Досліджується ефективність роботи банківського сектору, а також розглядається проблема виникнення значного рівня інфляції в Україні протягом 2008 року. In this article we analyze the efficiency of monetary and exchange rate policy in Ukraine, the relevance of combining the fixed peg (that is working de-facto in Ukraine) with monetary policy of expansion. Also the problem of effective work of banking sector and growing level of the inflation is under consideration in this article.