Узагальнення світового досвіду розвитку організаційної структури підприємства на маркетингових засадах - Мних, О. Б.; Сакач, А. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2001)
Розглянуто напрямки розвитку організаційних форм підприємницьких структур на засадах маркетингу в умовах глобалізації бізнесу. In the article is contemplated organizational forms of the managements structures or the basis of marketing in the ceraemstances of business globalization.