Об’єкти логістичних витрат промислових підприємств - Нікшич, С. М. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2007)
Аргументовано потребу в економічно-ефективному дослідженні об’єктів логістичних витрат підприємств з виробництва мінеральних добрив в Україні. Проаналізовано об’єкти логістичних витрат підприємства за допомогою інструментарію логістичного управління як передумова для впровадження АВС системи. Показано необхідність і можливість застосування відповідних систем для аналізу практично усіх видів об’єктів, як-то покупців, витрат, як у загальному обсязі, так і окремих видів продукції. The necessary of economical and of effective illustration objects of logistics costs are justified. It is analyzed objects of logistics costs with the helping of logistic instruments, as a need for the creation ABC system at the enterprises. The necessity and possibility of application of the proper systems for the analysis practically of all types of objects, as of buyers, charges, here both in a general volume, and separate types of products are shown.