Дослідження експлуатаційних властивостей крохмальних клеїв - Головацька, Н. В. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2010)
Досліджено клейові композиції на основі різних крохмалів і показано їхній вплив на процес склеювання гофрокартону та якість готового продукту. Glue compositions on the basis of diffйrent starches were investigated. Their effect on agglutination of corrugated cardboard and the quality of final product were shown.