Металогістика в системі менеджменту - Гронська, Н. С. (Видавництво Державного університету “Львівська політехніка”, 2000)
Пропонується метод модифікації сил дії і протидії в системі менеджменту. Розглядаються метод, завдання та інструментарій металогістики як новий напрялі досліджень в системі самовиживання, описуються нові тенденції в розвитку логістики і менеджменту.