Проблеми і перспективи нового будівництва в районах масової житлової забудови 60-70 -х рр. XX ст. - Гнесь, І. П. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2004)
Аналізується сучасний стан житлових районів, збудованих в 60–70-ті рр. ХХ ст. з акцентуванням тих проблем, які можуть стати чинниками нового будівництва в сере- довищі цих районів. Розглядається можлива містобудівна, функціональна і соціальна роль нових секцій-вставок і проблемні ситуації, які можуть виникнути в процесі їх проектування і будівництва.