Переклад лексики українського рукопашу гопак - Коваль, Ростислав (Видавництво Львівської політехніки, 2010)
Статтю присвячено вивченню проблем перекладу лексики українського рукопашу гопак французькою мовою. The paper is dedicated to the analyzing of problems of translation of Ukrainian rukopash hopak vocabulary into French.
Keywords: рукопаш гопак; термін; лексика; переклад; українська мова; фран- цузька мова; rukopash hopak; term; vocabulary; translation; Ukrainian; French