Класифікація матеріальних активів тривалого використання - важливий чинник вдосконалення їх бухгалтерського обліку на підприємствах - Сажинець, С. Й. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2006)
Зосереджено увагу на необхідності вдосконалення на підприємствах аналітичного обліку необоротних матеріальних активів тривалого використання та запропоновано універсальну систему класифікації вказаних активів. Автором обґрунтовано доцільність внесення змін до окремих нормативно-правових актів з ведення бухгалтерського обліку необоротних активів та запропоновано деякі з них.

In this article the attention is focused on the need of improvement an analitical accountment of non-current assets with long term of use on enteprises. Also it was proposed in article an universal system of classification of this assets. Author explained the need of changes in some normative-legal acts of accounting of non-current assets and proposed some of them.
Keywords: 657.1