Міфопоетика й актуальність у формуванні міста - Шубович, Світлана (Видавництво Національного університет "Львівська політехніка", 2003)
У статті автор проводить складні аналогії, на основі яких намагається осмислити середовище, в якому людина живе, і те середовище, яке вона створює. Особливо це стосується архітектури, де проявляються генетично зумовлені архетипи, що виражені в міфопоетиці.
Keywords: 711